Apple, K-pop grubuyla bir kez daha iş birliği yapıyor

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2022 Pazar 9:30 am - Güncelleme: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 7:36 pm

Fitness+’a gelen BTS dans antrenmanlarının hemen ardından Apple, dünyaca ünlü K-pop grubuyla bir kez daha iş birliği yapıyor. Üç bölümlük bir Apple Music serisi, BTS’in tarihine odaklanacak.

Associated Press, BTS Radio: Past & Present’ın ilk bölümünün 28 Mayıs’ta 09:00 ET’de Apple Music 1’de prömiyer yapacağını belirtiyor. Diğer iki bölüm haftalık olarak gelecek. Gösteride BTS üyeleri, dinleyicileri süperstar olma yolculuklarına götürecek. Sevilen grup üyelerinden biri olan RM, “Hikayemizi anlatmaya yardımcı olan BTS şarkılarını paylaşmak istedik” ifadelerini kullandı.

K-pop

 

Seri, grubun 10 Haziran’da çıkacak olan ilk antolojisi/en iyi albümü Proof’un hemen öncesinde ve üç gün sonra BTS’in dokuzuncu yıldönümünden hemen önce çıkış yapacak. Önümüzdeki hafta BTS, Asya karşıtı ayrımcılık ve nefret suçları raporlarındaki artışın ardından Başkan Biden ile Asya’nın katılımı ve temsilini görüşmek üzere Beyaz Saray’ı ziyaret edecek.

BTS şu anda dünyada en popüler K-POP sanatçısı olarak öne çıkıyor. Şarkıları ve ifade ettikleriyle herkesin ilgisini çeken Güney Koreli grup Z kuşağı da dahil olmak üzere bir sürü hayrana sahip. Dünya genelinde popülerlik elde eden grup büyümesine son hız devam ediyor diyebiliriz. BTS ile patlayan Güney Kore müziği artık dünya genelinde en çok dinlenen müzik türlerinden biri. Hal böyle olunca da Apple Music gibi bir çok şirket grupla ilgili yapımlara yer vermeye çalışıyor diyebiliriz.

Razer Kraken V3 Pro: Haptic titreşimli kablosuz oyuncu kulaklığı