Apple, iPhone 13 hakkında detaylarını paylaştı

Yayın tarihi: 7 Ekim 2020 Çarşamba 9:30 am - Güncelleme: 6 Ekim 2020 Salı 4:26 pm

iPhone 13 hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Her ne kadar bütün kullanıcılar iPhone 12 modelini merakla beklese de Apple yine yaptı yapacağını.

Apple, iPhone 13 hakkında detaylarını paylaştı. 2021 yılında çıkması beklenen model için ilk sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. iPhone 12 modellerinin; 5,4 inç, 6,1 inç ve 6,7 inç gibi boyutlarla geleceği sürpriz değil. Bir sonraki cihazlarda da yine benzer bir boyut kullanılacak diyebiliriz. Bu cihazında; mini, pro ve pro max gibi isimler kullanılacak. Aslına bakacak olursak neredeyse herşey aynı olacak.

iPhone 13

Bu yeni gelecek cihazda ilginç bir detay daha yer alacak. Bildiğiniz üzere OLED ekranların yüzde 80 gibi bir bölümü Samsung tarafından üretiliyor. Bu durum, Apple başta olmak üzere herkesi bağımlı hale getiriyor. Yeni iPhone modelinde de bu bağımlılık net bir şekilde görülebilecek. Apple bundan kısa bir süre önce bazı ekran girişimlerinde bulunmuştu ancak pek işe yaradığı söylenemez.

Şirketin bu yeni cihazı ile alakalı önemli bir detay daha bulunuyor. Dokunmatik ekran paneliyle ana ekran paneli muhtemelen birleştirilecek. Bu sayede Dünyanın en ince telefonları elde edilebilecek. Firmanın 2021 yılında böyle bir tasarıma geçme ihtimali bir hayli yüksek. Sizce bu yeni cihaz başka hangi özelliklere sahip olmalı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Spotify şarkı sözü araması yapacak