Apple iPhone 12 Pro yok satıyor

Yayın tarihi: 17 Aralık 2020 Perşembe 7:30 am - Güncelleme: 15 Aralık 2020 Salı 8:19 pm

Apple’ın yeni nesil iPhone modelleri içerisinde en çok talep göreni 12 Pro oldu. İşte Apple iPhone 12 Pro ile ilgili son detaylar.

Apple kısa bir süre önce yeni nesil iPhone modellerini satışa sunmuştu. Bu modeller biraz gecikmeli de olsa Türkiye pazarına da geldi. Ülkemizde 9.999 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa çıkan yeni iPhone modelleri şimdilik çok fazla talep görmüş değil. Yani herhangi bir stok sıkıntısı vs. söz konusu olmadı.

Hali hazırda istediğiniz teknoloji mağazasına giderek yeni bir iPhone modeli almanız mümkün. Elbette şunu da dip not olarak belirtmek gerekiyor. Henüz iPhone 12 Pro Max ve iPhone 12 Mini Türkiye‘de satışa sunulmuş değil.

Bu iki modelin 2021‘in ilk çeyreğinde ülkemizde satışa çıkması bekleniyor.

Apple iPhone 12 Pro

Dış pazara baktığımızda ise Türkiye’nin aksine yeni iPhone modellerine hayli yoğun bir ilginin olduğunu görüyoruz. Özellikle şu aralar iPhone 12 Pro dış pazarda hayli rağbet görüyor.

Apple yeni iPhone modellerini ilk satışa çıkardığı dönemde farklı bir tablo vardı. Müşterilerin genel eğilimi iPhone 12 Pro Max üzerineydi. Fakat şimdiye baktığımızda ibrenin iPhone 12 Pro‘dan yana döndüğünü görüyoruz.

Bunda iPhone 12 Pro Max‘in global pazarda henüz satışa sunulmamış olması da önemli bir rol oynayabilir. Türkiye gibi pek çok ülkede iPhone 12 Pro Max ve iPhone 12 Mini yeni yılın başlarında satışa çıkacak.

iOS 14.3 güncellemesi yayınlandı! İşte yenilikler