Apple iPhone 12 ile birlikte kablosuz şarj teknolojisi değişecek

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2020 Pazar 8:30 am - Güncelleme: 8 Ağustos 2020 Cumartesi 11:01 am

Apple yeni iPhone modeliyle kablosuz şarj teknolojisini değiştiriyor. İşte Apple iPhone 12 hakkındaki son detaylar.

Apple iPhone 12 ile birlikte kablosuz şarj teknolojisi değişecek. Bilindiği üzere Apple yeni nesil iPhone modellerini yılın son çeyreğinde satışa sunmayı planlıyor. Büyük bir aksilik yaşanmazsa Apple 4 farklı iPhone modeliyle teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak. Kullanıcıların asıl merak ettiği soru ise yeni iPhone modelleri ile birlikte neyin değişeceği.

Malum yeni nesil iPhone modelleriyle birlikte tasarım tarafında ufak çaplı değişiklikler olacak. Apple oval hatlar yerine daha keskin hatlara yer verecek. Yani iPhone 4 ve 5 modellerinde kullanılan tasarım dili geri gelecek.

iPhone 12

Teknik özellikler tarafında ise gelişmiş yeni bir yonga seti, farklı bir kamera yapısı ve daha farklı bir ekran deneyimi kullanıcıları bekliyor olacak.

Sızdırılan son raporlara göre Apple yeni iPhone modeliyle birlikte kablosuz şarj tarafında da önemli adımlar atacak.

Apple yeni şarj sisteminde daha güçlü mıknatıslara yer verecek. Böylece iPhone 12 şarj padinde nerede durması gerektiğini kendisi belirleyecek. Yani siz telefonu kenara da koysanız, telefon kendisini en iyi şarj edecek noktaya yerleştirecek.

Elbette bu teknoloji iççin Apple’ın yeni bir şarj kiti de tasarlaması gerekiyor. Malum artık AirPower bir hüsran olarak kabul ediliyor. Belki Apple iPhone 12 etkinliğinde yeni bir şarj kiti de duyurabilir.

İkinci el otomobil fiyatları artmaya devam ediyor