Apple iPad pro 11 geleneksel bir LCD ile gelecek

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2021 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 10 Temmuz 2021 Cumartesi 5:33 pm

Analist Ming-chi Kuo’nun araştırma notuna göre Apple, bu yılki 12,9 inç modelinde teknolojinin tanıtılmasının ardından 2022’de 11 inç iPad Pro’ya bir Mini LED ekran eklemeyi planlıyor.

Apple, bu yıl her ikisi de M1 işlemcili, ancak yalnızca Mini LED ekranlı daha büyük modele sahip 11 inç ve 12.9 inç iPad Pro’nun yeni sürümlerini piyasaya sürdü. Mini LED, odaklanmış karartma bölgeleri oluşturmak için binlerce küçük LED’in kullanılmasını içeren ve daha iyi kontrast ve HDR performansı sağlayan yeni bir ekran teknolojisidir. 12.9 inç iPad Pro, 2.500 yerel karartma bölgesine sahip.

 

iPad Pro

Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre hem iPad Pro 11 hem de iPad Pro 12.9, en son yatırımcı notuna göre 2022’de mini LED ile gelecek. Tabletlerin ayrıca, kablosuz şarjı mümkün kılacak alüminyum kasa yerine cam sırtlara sahip olması bekleniyor. Apple ayrıca MacBook Pro’daki Touch Bar’ı da kaldıracak. Böylece şirket dizüstü bilgisayarlarında başka bir değişikliğe daha gidecek. Bu özellik, son beş yıldır dizüstü bilgisayarların bir parçasıydı, ancak kullanıcılar arasında hiçbir zaman fazla ilgi görmedi. Apple da bu durumu farkedip bundan sonraki modellerinde Touch Bar’dan kurtulmayı planlıyor.

UBER aşı kampanyası tüm hızıyla devam ediyor: Bedava hizmet sevenler buraya