Apple iOS 14.1 geliştirici modu tüm cihazlara gelecek

Yayın tarihi: 16 Ekim 2020 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 15 Ekim 2020 Perşembe 1:29 pm

Geliştiriciler için özel olarak yayınlanan Apple iOS 14.1 Golden Master sürümü sonunda yayınlandı. Peki bu sistem ne tür avantajlar içerecek. Hadi gelin detaylara birlikte göz atalım.

Apple şirketinin gözdesi konumundaki Apple iOS 14.1 Golden Master, sonunda büyük tartışmalarla kullanıcılara sunuldu. İlk başlarda bu güncelleme tamamen herkesin kullanımına açıktı. Şimdi ise sadece bir kısım kullanıcı tarafından erişime açık bir konumda. Elbette firma bunun için sadece geliştiricileri seçti.

Apple iOS 14.1

Apple tarafından henüz yeni üretilen iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max gibi modeller, yeni özelliği almış bir şekilde gelecek. Bu sayede onlar için de ekstradan uğraşmanıza gerek kalmayacak. Elbette iPhone 12 cihazlarını fiyatlarına rağmen almak isterseniz.

Apple son dönemlerde tarihin en büyük güncellemelerinden bir tanesini aldı. iOS 14 ile birlikte, zaten başlı başına yeni bir evren kurması bile yeterliydi. Şirketin özellikle de şu aralar tüm hizmetlerini birleştirmeye çalıştığı görülüyor. Bütün hizmet verdiği platformlara ve sistemlere kısa süre içerisinde ulaşım sağlamak, artık bir şirket politikası oldu. Bunun ilk yansımalarını geliştirici sistemlerinde bulabiliriz.

Apple iOS 14.1 ve iPadOS 14.1 ile birlikte tvOS 14.1 sisteminde de kullanıcılara sunulacak. Böylece bu yeni sistemin tüm Apple cihazlarına entegre edilmesi bekleniyor. Sizce böyle bir geliştirici program Apple’a neler katacak?

Zoom uçtan uca şifreleme yöntemine geçiyor: İşte tüm detaylar!