Apple ekonomik akıllı telefonlar üretmekten vaz mı geçiyor?

Yayın tarihi: 3 Nisan 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 2 Nisan 2021 Cuma 5:54 pm

Birçok kişinin sevgisini kazanmayı Başaran iPhone SE 2021 yılında piyasaya sürülme ihtimaline sahip mi? Konuyla ilgili sağlam iddialar ortaya atıldı. İşte merak edilen tüm detaylar.

Dünyanın en büyük teknoloji devleri arasında yer alan Apple tarafından geliştirilen iPhone SE 2021 yılında bazı kötü haberlerle gelebilir. Bütçe dostu orta sınıf bir akıllı telefon olarak değerlendirilen bu model ne yazık ki pek olumlu gelişmelere sahne olmuyor. Ancak Apple şirketinin bu projeden vazgeçtiğini söyleyemeyiz.

Apple ile ilgili sızıntıları gündeme getiren bazı analistler iPhone SE hakkında da konuştu. Onlara göre Apple firması 2021 yılını bu cihaz konusunda boş geçmeyi düşünüyor. Özellikle bu yılın sonlarına doğru piyasaya sunulması beklenen yeni iPhone SE modeli daha sonraya bırakıldı.

Apple analistleri tarafından yapılan yorumlara bakıldığında şirketin ekonomik akıllı telefon üretmekten vazgeçmediği görülüyor. Bunun yerine bir miktar daha erteleme söz konusu 2021 yılında üretilmeyecek olan bu model 2022 yılı içerisinde 4,7 inç LCD ekran ile karşımıza çıkacak.

 iPhone SE 202

Bu cihazın aynı zamanda 5G desteği ile sunulması bekleniyor. Analistlerin yaptıkları yorumlara göre 2023 yılında bir miktar daha ilerleme kaydedilecek Buna göre 6,1 inç boyutundaki cihaz aynı zamanda delikli ekran tasarımına sahip olacak. Apple yüksek bir ihtimalle delikli ekran tasarımına geçiyor.

iPhone 12 reklamı büyük beğeni topladı: Büyük mesaj (Video)

Şirket büyük çentiklere sahip iPhone modellerinden vazgeçiyor diyebiliriz. İşin açıkçası bu çentikler kullanıcılar tarafından pek beğenilmiyordu. Firma diğer üreticilerden farklı görünmek için böyle bir tasarıma yer veriyordu. Şimdi ise bundan vazgeçmiş gibi görünüyor. 2023 yılında gelecek olan iPhone SE ise oldukça küçük ve şık bir tasarıma sahip olacak diyebiliriz.