Apple CEO’su Tim Cook Kripto paralar hakkında konuştu

Yayın tarihi: 11 Kasım 2021 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 11 Kasım 2021 Perşembe 8:05 am

Fakat kripto paralara yatırım yapan tek ünlü isim Musk değil. Hali hazırda Apple CEO’su olan Tim Cook da kripto paralar üzerine önemli yatırımlar yapan isimler arasında.

Aslında şimdiye kadar bundan haberimiz yoktu. Fakat Cook geçtiğimiz günlerde kripto paralar ile ilgili gelen bir soruya hayli samimi yanıtlar verdi.

Tim Cook, kripto paralar

Tim Cook tarafından yapılan açıklamaya göre, kripto paralara olan destek önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecek. Hatta Cook’a göre pek çok firma da kripto paralarla ödemelere şimdiden hazır.

Tim Cook kendisine yöneltilen yatırım sorularını da yanıtsız bırakmadı. Apple CEO’su hali hazırda Bitcoin ve Ethereum üzerine yatırımlar yaptığını söyledi.

Zaten tanınmış isimlere baktığımızda bu iki büyük kripto paraya yatırımların yoğun seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Elbette her zaman olduğu gibi ufak bir anımsatmada bulunmayı ihmal etmeyelim. Bu ve benzeri haberlerimizin hiçbiri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda gerçekleştirmeniz daha doğru olacaktır.

Oppo Find X4 125W hızlı şarj ile geliyor!