Apple çalışanlarını davet etmeye başladı

Yayın tarihi: 12 Haziran 2020 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 11 Haziran 2020 Perşembe 3:36 pm

Apple  , Bloomberg’te yer alan bilgilere göre, Cupertino’daki merkezine çalışanlarını davet etmeye başlıyor. Bu davet, şimdilik az sayıdaki çalışan için geçerli ve tabii ki pek çok önlemle birlikte.

Apple çalışanlarını davet etmeye başladı. İlk etapta az sayıda kişi, merkez ofiste çalışmaya başlayacak. Bunun için bazı düzenlemeler var tabii. Örneğin, ofise davet edilen çalışanların öncelikle Covid-19 testi yapması istenecek. Sonrasında, ofislere girişte ateş ölçümleri yapılacak ve maske dağıtılacak.

Apple

Çalışma ortamları da sosyal mesafe kuralları doğrultusunda yeniden düzenlenecek.
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle pek çok şirket zor durumda kalmış ve geçici süreyle ofislerini kapatmıştı. Apple’da da durum pek farklı değildi. Aylardır pek çok Apple ofisi ve mağazası kapalı durumda.

Bu arada, korona salgın durumunun bazı Apple ürünlerinin satışlarına olumlu etki ettiği de görüldü. Örneğin firmanın iPad tablet serisinin satışlarında ciddi artışlar yaşandı. İnsanlar çoğunlukla evlerine kapandığı için tablet ihtiyacının da bu doğrultuda arttığı düşünülüyor.

Windows 10 Haziran güvenlik güncellemesi çıktı! 129 adet güvenlik açığı kapatıldı!