Apple AirPower tam bir yılan hikayesine döndü

Yayın tarihi: 24 Mart 2019 Pazar 1:25 pm - Güncelleme: 24 Mart 2019 Pazar 1:25 pm

Apple AirPower şimdi tekrardan Apple’ın sitesinde göründü. Peki, bir türlü satışa sunulamayan AirPower ne zaman çıkacak?

Takvimler 2017’nin Eylül ayını gösterdiğinde Apple karşımıza iPhone X modeli ile çıkmıştı. Kablosuz şarj destekleyen iPhone X modeli için firma bir da kablosuz şarj matını duyurmuştu. AirPower olarak isimlendirilen bu matın, 2018 yılı içerinde satışa sunulacağı açıklanmıştı. Apple AirPower

Apple AirPower

Bugün ise takvimler 22 Mart 2019‘u gösteriyor ve hala AirPower’dan ses seda yok. Bir türlü satışa sunulamayan AirPower, bugün de Apple’ın Avustralya web sitesinde iPhone Xs Max ve AirPods 2 ile görüntülendi. Ancak sızan bu fotoğraf AirPower için tüm beklentileri suya düşürdü.

Apple, AirPower’ın aynı anda iPhone, Apple Watch ve AirPods’u şarj edebileceğini söylemişti. Ancak bugün sızan görselde Apple Watch şarj matında yer almıyor. Bu da AirPower’ın Apple Watch’u şarj etmeyeceği anlamına geliyor. Apple AirPower

Aradan geçen 2 yıl içerisinde ürünü geliştirmek yerine gerileten Apple, çok tepki alacaktır. Hele ki bu ürünün 1.200 TL civarında olacağını düşünürsek, iki tane cihaz şarj etmek için, fiyatını ne kadar hak ettiğini tam bir tartışma konusu.

Yine de  bu ürünün bugün içerisinde Apple Store’da satışa sunulma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtelim.

Nordica XG6637 masa saati inceleme