Apple AirPods 3 için geri sayıma geçti

Yayın tarihi: 17 Kasım 2020 Salı 8:00 am - Güncelleme: 15 Kasım 2020 Pazar 5:37 pm

Apple’ın yeni kulaklığını 2021’in ilk yarısında tanıtması bekleniyor. İşte Apple AirPods 3 ile ilgili detaylar.

Teknoloji sektöründeki öncü isimlerden biri olan Apple, yeni kablosuz kulaklığı için geri sayıma geçmiş durumda. Hatırlanacağı üzere Cupertino merkezli şirket son olarak AirPods Pro isimli kulaklığını tanıtmıştı. Aktif gürültü engelleme ve şeffaf mod gibi özelliklerle gelen kulaklık büyük ölçüde kullanıcıların beklentilerini karşılamıştı.

Şimdi ise Apple daha da gelişmiş bir kablosuz kulaklık için kolları sıvadı. Cupertino merkezli şirkete yakın isimlerden biri olan Ming-Chi Kuo tarafından hazırlanan rapora göre Apple yeni kablosuz kulaklıklarını 2021’in ilk yarısında tanıtacak. Bu kablosuz kulaklıklar tasarım açısından AirPods Pro ile benzer olacak.

AirPods 3

Ming-Chi Kuo tarafından aktarılan bilgilere göre, yeni AirPods modeli özellikleri açısından da AirPods Pro ile benzer çizgide yer alacak. Sadece pil kapasitesinin biraz daha arttırılması ve yenilenen çip ile daha fazla yapay zeka fonksiyonu sunabileceği belirtiliyor.

Apple’ın yeni kulaklığıyla birlikte AirPods 2‘yi de satıştan çekeceği iddia ediliyor. Bilindiği üzere şu anda Apple’ın online satış sitesinde ve mağazalarında AirPods 2 ve AirPods Pro satılıyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Hali hazırda AirPods Pro’nun fiyatı ortalama olarak 2000 TL civarlarında. Muhtemelen AirPods 3‘ün ülkemizdeki çıkış fiyatı da 2000 TL ile 2500 TL arasında olacaktır.

iPhone 12 Mini kriz yarattı! İşte konuyla ilgili tüm detaylar