Apartman kapısını sırtlayarak çaldı

Yayın tarihi: 7 Haziran 2022 Salı 1:29 pm - Güncelleme: 7 Haziran 2022 Salı 1:29 pm

İstanbul’da bir apartmana giren şüpheli, yerinden söktüğü demir kapıyı sırtlayarak çaldı. Hırsızlık anları çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Zeytinburnu’ndaki Veliefendi Mahallesi’nde bulunan apartmanda meydana gelen olayda, şüpheli bir kişi apartmanın demir kapısını söktükten sonra sırtlayarak olay yerinden uzaklaştı. Kapının yerinde olmadığını fark eden apartman sakinleri güvenlik kameralarını izlediklerinde kapının çalındığını fark etti.

Hırsızlık anına ait görüntüler apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

“HELAL OLSUN”

Mahalle sakinlerinden Muhammet Oğur, “Bu kapının yarısını götürmüşlerdi. Pazar günü ise 15 yaşlarında bir çocuk, şaşırtıyor insanı nasıl bu kapıyı sırtlayabiliyor diye. Ben bile sırtlayamam bu gücüme rağmen. Gerçekten helal olsun diyorum. Devir nereye gelmiş. Dua ediyoruz iş yerimizin kepengini çalmasınlar diye. Korkuyoruz. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz” dedi.

“HIRSIZ GELİP BİZİ YATAKTAN ALABİLİR KORKUYORUZ”

Bir başka mahalle sakini Bedi Tunç ise, “Zeytinburnu’nda hırsızlık olayları artmaya başladı. Bıktık usandık artık. 15 yaşlarındaki çocuk demir kapıyı sırtlayıp götürmüş. Ben bile götüremem. Bir çözüm bulunsun. Hırsız gelip bizi yataktan da alabilir. Korkuyla yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Çocuğu yanındayken market çalışanına saldırdı