Antrenörler tekme tokat birbirine girdi! Kavgayı ayırmaya çocuklar koştu

Yayın tarihi: 14 Kasım 2022 Pazartesi 5:41 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2022 Pazartesi 5:41 pm

Zonguldak’ta Devrek Eğitimspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor arasında oynanan U-14 Ligi mücadelesinde, iki takımın antrenörleri birbirine girdi. O anlar maçı kaydeden kameraya yansıdı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesindeki U-14 Ligi mücadelesine antrenörlerin mücadelesi damga vurdu. Devrek Eğitimspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor’un karşılaştığı mücadelede antrenörler Mahmut Topçular ile Selçuk Sarı arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

AYIRMAYA ÇOCUKLAR KOŞTU

Tekme tokat kavga eden antrenörleri ayırmaya ise maçta forma giyen çocuklar koştu. Hakem ve teknik ekibin de çabasıyla antrenörler ayırıldı. Yaşanan kavganın ardından hakem Ferhat Korum, karşılaşmayı tatil etti. Kavga anı kameraya yansıdı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Selçuk Sarı aldığı kafa darbesi, Mahmut Topçular ise bacağından ısırıldığı gerekçesiyle jandarma tarafından kontrol amaçlı Devrek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İki antrenör de sağlık kontrolünden geçirildi.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Aynı ilçedeki farklı okullarda öğretmenlik yapan iki antrenör birbirinden şikayetçi oldu, ifadeleri alındı. Devrek Kaymakamlığı da yaşanan kavgayla ilgili idari soruşturma başlattı.

Eğlence mekanında silahlı, bıçaklı kavga: 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı