Antrenmanda yeleğinin alınması olay yarattı! TFF’den Arda Güler açıklaması

Yayın tarihi: 23 Haziran 2024 Pazar 11:28 pm - Güncelleme: 23 Haziran 2024 Pazar 11:43 pm

Haber: Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takım’ın Çekya mücadelesi öncesi yapılan idmanda Teknik Direktör Vincenzo Montella tarafından Arda Güler’in antrenman yeleğinin alınmasına açıklama yaptı.

A Milli Futbol Takımı Çekya mücadelesi hazırlıklarına devam ediyor. Basına yansıyan görüntülerde A Milli Takım’ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın Arda Güler’in antrenman yeleğini alarak başka bir oyuncuyu verdiği görülüyor. Bu görüntüler sosyal medyada tepki çekerken TFF konuyla ilgili açıklamada bulundu. TFF’den yapılan açıklamada Arda Güler’in kasığından sakatlığının olduğu ve yapılan antrenman için uygun olmadığı belirtildi.

Türkiye, Portekiz karşısında dağıldı! Umutlar son maça kaldı

TFF’nin açıklaması şöyle:

“A Millî Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde millî futbolcumuz Arda Güler’in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

“ARDA GÜLER KORUYUCU AMAÇLI LİNEER ÇALIŞMASINA YÖNLENDİRİLMİŞTİR”

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, millî futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir.

Kalbi Türk Millî Takımı için atan sağ duyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız.”

Kaynak: TELE1