Antalya’da trafik ortasında öğrenci servisine demir sopalı saldırı

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2024 Cumartesi 12:39 am - Güncelleme: 4 Mayıs 2024 Cumartesi 12:39 am

Antalya’da seyir halinde bir öğrenci servisinin şoförü ile tartışan başla bir sürücü öğrenci servisinin camlarını demir sopayla kırdı.

Antalya’da Alanya-Mersin D-400 Karayolu Diner Kavşağı’nda trafikte seyir halindeyken servis şoförü ile H.Ş. adlı başka bir aracın şoförü arasında tartışma çıktı. Araçlar kırmızı ışıkta beklediği sırada aracından inen sürücüdemir sopayla içinde öğrenciler bulunan servis aracının ön camını kırdı.

Çevredekilerin müdahalesiyle kavga ayrılırken saldırgan sürücü aracına binip olay yerinden uzaklaştı. Araç plakası ve güvenlik kamerası kayıtlarından harekete geçen polis ekipleri sürücü F.S. ve saldırı sırasında yanında olduğu tespit edilen baba M.S. yakalandı.

“KİMSENİN HAKKI YOK”

Saldırıya uğrayan servisteki bir öğrencinin velisi Dudu Akman, çocukların olaydan psikolojik olarak etkilendiğini belirterek, “Yolda saldırıya uğramışlar. Ben de iş yerindeyim, hemen izin alıp çıktım. Karakola geldik şikayetçi olduk. Öğrencilerimize bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Trafikte adam duruyor ve çocukların üzerine saldırıyor. Hastaneye gideceğiz. Allah’a şükür çocuklarımızın durumunda bir şey yok ama olabilirdi. 15-16 tane çocuk varmış serviste. Çocuklar psikolojik olarak etkilendiler, çok aşırı korkmuşlar” dedi.

Konya’da öğrenci servisi ve kamyonet çarpıştı! 11 yaralı

Antalya’da seyir halinde bir öğrenci servisinin şoförü ile tartışan başla bir sürücü öğrenci servisinin camlarını demir sopayla kırdı.

Kaynak: İHA