Antalya’da Pug kırması köpek öksüz kalan kedilerin annesi oldu

Yayın tarihi: 30 Ekim 2023 Pazartesi 1:20 pm - Güncelleme: 1 Kasım 2023 Çarşamba 1:47 pm

Antalya Manavgat’ta bir köpek, anneleri kazada ölen 4 yavru kediye annelik yapmaya başladı. Kedi yavrularını annesi gibi emziren Pug kırması köpeğin görüntüsü, görenleri şaşırttı.

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Karacalar Mahallesi Yeniköy mevkiinde yaşayan İrfan Bayraktar’ın 1.5 yaşındaki Pug kırması köpeği, annesiz kalan yavru kedilere annelik yapıyor.

“GÖZLERİMİZE İNANAMADIK”

Bu olayı cep telefonuyla kaydeden İrfan Bayraktar, köpeği bir arkadaşının kendisine hediye ettiğini belirterek, “Köpeğimiz 1 ay önce doğum yaptı. Ama yavrularının hiçbirisi yaşamadı. Kısa bir süre önce de 4 yavru doğuran kedimiz yoldan geçen bir aracın altında kalarak öldü ve yavrular annesiz kaldı. Önceki gün sabah köpeğimizi yavru kedileri emzirirken gördüğümüzde gözlerimize inanamadık. Köpeğimiz kedi yavrularını ölen yavrularının yerine koyarak emzirip annelik yapıyor. Böylelikle yavru kediler hayata tutundu” dedi.

Köpeğin kedi yavrusunu emzirdiği, onlara annelik yaptığı bir dünyada insanların kavgasına, ülkelerin savaşlarına anlam veremediğini belirten Bayraktar, “Bütün insanlığın, dünyanın bundan ders çıkarmasını istiyorum” diye konuştu.

Saniyeler sürdü! Kedi minicik patileriyle dolabın kilidini işte böyle açtı