Antalya’da loca fiyatları dudak uçuklattı! Yıllık ev kirasına loca

Yayın tarihi: 29 Haziran 2023 Perşembe 10:36 am - Güncelleme: 29 Haziran 2023 Perşembe 10:37 am

Antalya sahildeki locanın aylık ücreti adeta şaşkına çevirdi. Antalya sahilde bir aylık loca kiralama ücreti 75 bin lirayı buluyor. Bu fiyat kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk düşüyor.

Kurban Bayramı tatilinde turizm hareketliliğinin yaşandığı Antalya’da sahildeki işletmelerde aylık loca kiralamanın bedeli 75 bin lira. Sahilde bir aylık loca kiralama ücretinin Antalya’daki bir evin yıllık kira bedeline eşit olması dikkati çekti.

ŞEZLONG, ŞEMSİYE KİRALAMA EN AZ 150 LİRA

Şezlong, şemsiye kiralama yöntemiyle farklı seçenekler sunan işletmeleri tercih edenler, yüzme ve güneşlenmenin yanı sıra canlı müzik performansı ya da müzik dinletisiyle tatilin keyfini çıkarıyor. Ekstra ödemeyle müşterilerine yiyecek, içecek hizmeti veren işletmelerde, şezlong, şemsiye 150 liradan başlayan fiyata kiralanıyor.

GÜNLÜK 3 BİN LİRA

Locada beraberindeki 5 kişiyle gününü geçirmek isteyen tatilciler, işletmelere ve hizmete göre değişen fiyatlarda kiralama bedeli olarak günlük 3 bin lirayı gözden çıkardı. Localar isteğe göre haftalık 16 bin lira, aylık ise 75 bin liraya kiralanıyor.

Antalya’da ormanlara 4 kilometre mesafede bile ateş yakmak yasak