Antalya’da kadın cinayeti! Kendisini ihbar edip canına kıydı

Yayın tarihi: 7 Kasım 2021 Pazar 1:29 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2022 Pazartesi 10:49 am

Antalya’da Sadullah Gültürk isimli erkek Ayşegül Sert isimli kadını öldürdü. Cinayeti işledikten sonra aradığı apartman görevlisine “Sevgilimi vurdum, ben de intihar edeceğim. Polise haber verin” diyen Gültürk, aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi Dolapdere Caddesi üzerindeki 4 katlı binanın en üst katında meydana geldi. Sadullah Gültürk isimli erkek bilinmeyen bir nedenle Ayşegül Sert’le tartıştı. Sadullah Gültürk tabanca ile Ayşegül Sert’i sırtından vurduktan sonra apartman görevlisini arayarak cinayet işlediğini ve yaşamına son vereceğini söyledi. Gültürk, telefonu kapattıktan sonra aynı silahla başına ateş ederek canına kıymak istedi.

Yaşanan olay sonrası adrese polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Gelen ekipler, koçbaşıyla kapıyı kırıp içeri girdi. Sağlık ekibinin kontrollerinde Ayşegül Sert’in hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sadullah Gültürk yoğun bakıma alınmasının ardından hayatını kaybetti.