Antalya’da feci kaza! Sürücünün boynu kesildi

Yayın tarihi: 21 Haziran 2021 Pazartesi 7:51 am - Güncelleme: 21 Haziran 2021 Pazartesi 7:51 am

Antalya’nın Manavgat ilçesinde TIR’a arkadan çarpan hafif ticari araç sürücüsü Ahmet Bozkurt, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Manavgat D-400 Karayolu Akseki yol kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada, Ahmet Bozkurt yönetimindeki araç, aşırı hız ve sürücüsünün dikkatsizliği sonucu aynı yönde ilerleyen Mehmet Şimşek yönetimindeki TIR’a arkadan çarptı. TIR’ın altına giren ticari araç yaklaşık 150 metre sürüklendi. TIR şoförünün kazayı fark ederek yolun sağına park etmesinin ardından haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Hafif ticari aracın içinden çıkarılan ve boğazının kesildiği belirtilen Ahmet Bozkurt, sağlık ekipleri tarafından Manavgat Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede 3-4 defa kalbi duran ve yapılan müdahalelerle hayata döndürülen Ahmet Bozkurt doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Ahmet Bozkurt’un cenazesi morga konuldu.

Ahmet Bozkurt’un araçtan çıkarılması sırasında yardımcı olan bir vatandaş yaşananları şöyle anlattı:

“Geldiğimizde boynu kesilmiş vaziyetteydi. Tampon parçası kesmiş. Kalkmaya çalışıyordu. Biz ilk müdahalemizi ettik. İtfaiye ve ambulans gelmeden yardımcı olmaya çalıştık. Sonra ambulans geldi, kazazedeyi çıkarttık. Araç beni Mahmutlarda süratli bir şekilde geçmişti. Sonra burada kaza yaptığını gördüm. İnşallah iyidir, nabız filan vardı ama inşallah iyidir.”