Antalya’da eğitime yağış engeli! 3 ilçede okullar yarın da tatil

Yayın tarihi: 13 Şubat 2024 Salı 4:13 pm - Güncelleme: 13 Şubat 2024 Salı 4:13 pm

Antalya’da dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli yağışlar nedeniyle Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde eğitime yarın da ara verileceğini açıklandı.

Antalya’da akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış nedeniyle sokakları su basarken, yola çıkan sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Kent merkezindeki bazı alt geçitlerde su ile doldu, yağış nedeniyle bazı bölgelerde ulaşımda aksamalar yaşandı. Meydana gelen yağış nedeniyle meydana gelen selde bir kişi hayatını kaybetti.

3 İLÇEDE OKULLAR YARIN TATİL

Antalya Valiliği, üç ilçede yarın da eğitime ara verildiğini açıkladı. Açıklamada, “Olumsuz hava koşulları sebebiyle, okullarımız eğitime hazır olamayacağından, 14 Şubat Çarşamba günü Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde eğitime ara verilmiştir.” bilgisi paylaşıldı.

BUGÜN DE ARA VERİLMİŞTİ

Şiddetli yağış nedeniyle Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ve Serik ilçelerinde eğitime bugün ara verilmişti.

Kentte dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca etkisini sürdüren yağışın, yarın öğlen saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. (AA)

Antalya’yı sel vurdu: 1 kişi hayatını kaybetti

Kaynak: AA