Antalya’da dehşet! Genç kadına işkence yapanlar aranıyor

Yayın tarihi: 3 Şubat 2019 Pazar 11:41 am - Güncelleme: 3 Şubat 2019 Pazar 11:41 am

Antalya’da, yaşları 15 ile 20 arasında değişen 5 kişi, tartıştıkları genç bir kadını ormanlık alana götürüp işkence yaptı. Görüntülerin basına yansıması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı saldırganları arama çalışması başlattı.

30 Ocak Çarşamba günü Antalya’nın Kepez ilçesi Mazı Dağı mevkiindeki ormanlık alanda, yaşları 15 ile 20 arasında olan 5 kişi, iddiaya göre bilinmeyen nedenle tartıştıkları genç kadını ormanlık alana götürüp işkence yaptı.

Genç kadını saçından sürükleyip dakikalarca tekme-tokat genç kızı döven grup, ardından parasını da gasp etmeye çalıştı. İşkenceciler, şiddetin dozunu fazla kaptıran arkadaşlarına “Aman durun, ölür” diyerek uyardı.

Aralarında kadınların da olduğu 5 kişi, genç kadını olayı başkalarına anlatması veya şikâyetçi olması halinde ailesine de zarar vermekle tehdit etti. Saldırganlar dakikalarca süren şiddet anlarını da cep telefonuyla kaydetti.

Görüntülerin basına ve sosyal medyaya yansımasının ardından Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin ve saldırıya uğrayan genç kadının kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı. Yetkililer, şu ana kadar olayla ilgili herhangi bir şikâyetin olmadığını belirtti.