Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Başkan Böcek’in son durumuna ilişkin açıklama

Yayın tarihi: 14 Eylül 2020 Pazartesi 1:54 pm - Güncelleme: 14 Eylül 2020 Pazartesi 3:04 pm

Koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerindeki hasar nedeniyle özel bir hastanede yoğun bakım ünitesine alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in bugün çekilen tomografisinde, akciğerlerinde iyileşme olduğu açıklandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Muhittin Böcek’in sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından Başkan Muhittin Böcek’in son durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Açıklamada, şöyle denildi:

“Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in 7 Eylül 2020 tarihinden itibaren yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Son 24 saat içerisinde olumsuz giden herhangi bir süreç yaşanmamış olup, bugün çekilen tomografide akciğerlerinde iyileşme izlenmektedir.”

NE OLMUŞTU?

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek Covid-19 yakalanmış, yoğun bakıma alınmıştı. Belediyeden yapılan son açıklamada Böcek’in PCR testinin negatif çıktığı açıklanmıştı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN BÖCEK’E ZİYARET

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede ziyaret ettiği Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Doktorlar durumunun iyiye gittiğini ifade ettiler. Ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Hastanenin bütün sağlık çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Ellerinden gelen her türlü çabayı gösteriyorlar. Biz de onları telefonla büyük ölçüde rahatsız ediyoruz. Ben ve arkadaşlarım düzenli bilgi alıyoruz. Durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği yönünde bilgi verdiler. Son derece mutluyuz.” diye konuştu.