Ant-Man 3 için vizyon tarihi belirlendi

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 30 Ağustos 2020 Pazar 2:43 pm

Marvel sinematik evrenindeki kritik filmlerden biri olan Ant-Man 3 için vizyon tarihi netlik kazandı. İşte detaylar.

Marvel sinematik evrenine sonradan dahil olan karakterlerden birisi de Ant-Man’di. Özellikle Avengers Endgame filmindeki kritik karakterlerden biri olan Ant-Men tüm sinematik evrene farklı bir yön vermişti.

Disney yeni filmlerin tarihini açıkladığı dönemde sıradaki Ant-Man filmiyle ilgili ilk detayları da vermişti. Ant-Man 3’ün 2022’de seyirci ile buluşacağı açıklanmıştı. Lakin araya giren pandemi süreciyle birlikte tüm dengeler değişti.

ant-man

Koronavirüs sürecinden ötürü hemen hemen tüm Marvel filmleri ertelemeye maruz kalmıştı. Hal böyle olunca Ant-Man’in vizyon tarihinin de ileriye kaydırılacağı düşünülüyordu. Fakat Disney geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Ant-Man 3 için planlanan bir erteleme olmadığını açıkladı.

Kısaca özetlememiz gerekirse Ant-Man planlandığı gibi 2022 yılında izleyici ile buluşacak. Hatta Ant-Man 3 vizyon tarihi için belirlenen tam tarih 7 Ekim 2022.

Elbette o zamana kadar ne olur bilinmez. Sonuç olarak henüz koronavirüs salgını dünya genelindeki etkisini yitirmiş değil. Dolayısıyla yeni bir dalga sinema sektöründeki tüm dengeleri tekrardan bozacaktır.

Zaten hali hazırda sinema sektörü normale dönüş yapamadı. Pek çok ülkede sinema salonları hala açılmış değil. Türkiye gibi salonlarını açan ülkeler de salon kapasitesinin yarısı ya da 3’te 1’i dolu olacak şekilde çalışıyor.

Dolayısıyla sinema sektörünün geleceğini şimdiden tahmin etmek hayli zor diyebiliriz.

XPG Primer Gaming Mouse video inceleme