Annesini balkonda rehin alan doktor dehşeti yaşattı! Özel harekat seferber oldu

Yayın tarihi: 17 Ekim 2022 Pazartesi 5:30 pm - Güncelleme: 17 Ekim 2022 Pazartesi 5:30 pm

Antalya’da evinin balkonunda annesini rehin alan ve evdeki eşyaları dışarı atan kişi, polis ve itfaiye ekiplerinin 2 saatlik ikna çalışmaları sonucunda teslim oldu.

Antalya’nın Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi’nde yaşayan E.Ç’nin (40), annesine şiddet uyguladığı ve balkondan aşağı atmaya çalıştığı ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekiplerine kapıyı açmayan E.Ç, annesi V.Ç’yi balkona çıkararak kapıyı kilitledi. Buradan bazı eşyaları aşağı atmaya başlayan E.Ç, annesini bırakmasını ve teslim olmasını isteyen polis ekiplerine 2 saat boyunca direndi.

BALKONDAN SARKARAK ALT KATA İNDİ

Balkon demirlerine çıkan, zaman zaman aşağı sarkan E.Ç, özel harekat polislerinin dairenin kapısını kırarak içeri girmesinin ardından balkondan sarkarak birinci katın penceresine indi. Burada da bir süre bekleyen E.Ç, ekiplerin ikna çabaları üzerine üst kata tekrar çıkmayı başaramayınca kendisini itfaiyenin açtığı şişme brandaya bıraktı.

Gözaltına alınan E.Ç, Fatih Polis Merkezi’ne götürülürken, kurtarılan anne ise sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi.

Doktor olduğu belirtilen E.Ç’nin psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir mesleğini yapamadığı öğrenildi.

Eşi ve çocuklarını rehin alan erkekten polislere: Beni güzelce dövmediniz