Annesini 2 yıl sonra ziyarete giden Nusret’e tepki: Hayırsız

Yayın tarihi: 19 Aralık 2021 Pazar 4:15 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2023 Perşembe 5:56 pm

Nusret Gökçe, 2 yıl aradan sonra annesini ziyaret etti. Gökçe’nin ziyareti sosyal medyada gündem olurken “O kadar paranın içinde annenin oturduğu eve bak” gibi yorumlarla eleştirildi.

İşletmeci Nusret Gökçe, iki yıl sonra annesini ziyarete gittiği görüntüleri Instagram’dan paylaştı. Nusret’in paylaşımı “İmkanın varken neden 2 yıl? “, “O kadar paranın içinde anneni oturttuğun eve bak” şeklinde yorumlarla eleştirildi.

Tuz serpme’ (saltbae) hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, annesi Fatma Gökçe’yi 2 yıl aranın ardından ziyaret etti. Nusret, annesini görmeye gittiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Nusret’in bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımın altına çoğu kişi “O kadar paranın içinde anneni oturttuğun eve bak” şeklinde yorum yaptı. Nusret’i görür görmez sarılan annesi ise “Çok zayıflamışsın annem” dedi.

“İMKANIN VARKEN NEDEN 2 YIL?”

Nusret’in takipçileri “İhmal etme anneni”, “İmkanın varken neden 2 yıl?” yorumlarıyla Nusret’i eleştirdiler. Annesinin oturduğu eve ve Nusret’in ailesinin yanında gözlükle oturması da çok tartışıldı.