Annesi ve ağabeyini öldürüp mezarlıkta canına kıydı

Yayın tarihi: 5 Nisan 2022 Salı 10:10 pm - Güncelleme: 5 Nisan 2022 Salı 10:10 pm

Aksaray’da inşaat işçisi Murat Kaplan, evlerinin önünde annesi Hatice Kaplan ve ağabeyi Selahattin Kaplan’ı tüfekle öldürdü. Kaplan, daha sonra mezarlığa giderek aynı tüfekle canına kıydı.

Aksaray merkeze bağlı Borucu köyünde yaşayan inşaat işçisi Murat Kaplan, evlerinin önünde ağabeyi Selahattin Kaplan ve annesi Hatice Kaplan ile tartıştı. Murat Kaplan, tartışmanın ardından annesi ve ağabeyini tüfekle öldürdü.

Silah sesini duyan köylüler, eve geldiklerinde anne ve oğlunu kanlar içinde buldu. Ardından jandarma ve sağlık görevlilerine haber verildi. Anne ve oğlu ihbar üzerine eve gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. MEZARLIKTA İNTİHAR ETTİJandarma, köylüler saldırgan Murat Kaplan’ın köy mezarlığı yönüne gittiği söyledi. Mezarlığa giden jandarma, başına aynı tüfekle ateş edip intihar eden Murat Kaplan’ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Olayın ardından köye gelen İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Kaplan ailesinin yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı.

NEDEN YAPTI BİLMİYORUZ

Kaplan ailesinin komşusu Kerim Kurnaz, ”Murat, İstanbul’da inşaatlarda çalışıyordu. Köyde de kimseye zararı yoktu. Kendi halinde biriydi. Cinayet işleyecek bir adam değildi. Neden ağabeyi ve annesini öldürüp, intihar etti bizde bilmiyoruz.” dedi.

 

‘Taciz şakası’ faciaya dönmüştü! İntihar eden lise öğrencisinin babasından açıklama