Yemek yarışması birincisi oğlu tarafından öldürüldü

Yayın tarihi: 26 Ocak 2021 Salı 12:51 pm - Güncelleme: 26 Ocak 2021 Salı 1:29 pm

Eyüpsultan’da, yaşayan Uğur Biroğlu anne ve ağabeyini koli bandıyla boğarak öldürdü. Zanlı, daha sonra polisi arayarak teslim oldu. Öldürdüğü annesinden geliniyle birlikte katıldığı yemek yarışmasında geçtiğimiz sene birinci olmuştu.

Olay, saat 06.30 sıralarında Eyüpsultan Esentepe Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Uğur Biroğlu, kardeşi ile annesi uyuduğu sırada odalarına gitti. Uğur Biroğlu., daha sonra henüz bilinmeyen bir nedenle önce konfeksiyonda çalışan ağabeyi Mesut Biroğlu’yu (50) ardından ise annesi Şükran Biroğlu’yu (70) boğarak öldürdü. Uğur Biroğlu bir süre bekledikten sonra kendisi polise ihbarda bulundu.

KENDİNİ İHBAR ETTTİ

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, polisler Uğur Biroğlu’nu gözaltına alarak karakola götürdü. Ardından sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine olay yerine inceleme ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemenin ardından anne ve oğlunun cesetleri otopsi yapılmak üzere tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Öte yardan Şükran Biroğlu’nun 2 yıl önce bir yemek programına katılarak birinci olduğu belirtildi

 

AĞIZLARINI BANTLAYARAK ÖLDÜRMÜŞ

Olay yerinde önce ilçe ekipleri, ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri inceleme yaptı. Yapılan incelemede Uğur Biroğlu’nun, annesinin ve ağabeyinin ağızlarını bantlayarak öldürdüğü belirlendi.