“Anneler Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı nesiller yetiştirecektir”

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2020 Pazar 2:12 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2020 Pazartesi 5:39 pm

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda “Annelere olan borcumuzu, Seyhan’ı; daha yaşanılabilir kılarak evlatlarınızın ileriki yaşamlarında sizlerden uzakta, başka bir şehirde yaşamayı istemeyecekleri güzellikte bir şehir yaparak ödemeye çalışıyoruz” dedi.

“ANNELERİN HAKKINI VEREMEYİZ”

Başkan Akay, “Bizleri yetiştirmek için çektiğiniz çileleri, gösterdiğiniz sabır ve sevgiyi ne kadar dile getirirsek getirelim hiçbir annenin hakkını vermiş olamayız” dedi. Başkan Akay mesajında şu görüşlere yer verdi;

”Her türlü zorluğa rağmen insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için fedakârca çalışan annelerimiz karşılıksız sevginin ve sonsuz fedakârlığın timsali ve en kıymetli varlıklarımızdır. Annelik hiçbir zenginlik ile ölçülemeyecek değeri olan, dünyadaki en yüce duygu ve kıymettir. Aynı zamanda adalettir, şefkattir, huzurdur annelik… Huzurun, barış ve sükûnetin egemen olduğu bir toplumun temelleri annelerimizin yetiştireceği dürüst ve eğitimli nesiller ile sağlanacaktır.

“ANNELER CUMHURİYETİN TEMEL İLKELERİNE BAĞLI NESİLLER YETİŞTİRECEKTİR”

Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımızın, Cumhuriyetin temel ilkelerine, Atatürk’e ve O’nun değerlerine bağlı nesiller yetiştireceğinden şüphem yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere hepimizin üzerinde ödenmez hakları bulunan elleri öpülesi annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm annelerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”