Anneannesini öldüren Abdüllatif Şener’in oğlunun gözlem süresi uzatıldı!

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2024 Cuma 4:23 pm - Güncelleme: 23 Ağustos 2024 Cuma 4:52 pm

Anneannesini silahla öldüren Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in adli psikiyatri hastanesindeki gözlem süresi uzatıldı.

Ankara’da meydana gelen olayda Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner’i 31 Temmuz’da çıkan tartışma sonrası silahla rehin aldıktan sonra öldürmüş ve hakkında adli kontrol ve yurt dışı yasağı uygulanmıştı.

Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi’nde halihazırda gözetim altında tutulan Şener’in gözlem süresi uzatıldı. Gözlem süresi bugün sona eren Şener hakkında hastane, kesin kanaat raporu düzenlenebilmesi için takip ve tedavisinin devam etmesi gerektiğini bildirdi. Hastane, Şener’in 3 hafta daha gözlem süresinin uzatılmasını talep etti.

3 HAFTA DAHA HASTANEDE KALACAK

Sputnik’te yer alan habere göre; söz konusu talebi değerlendiren Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği, Şener’in akıl hastası olup olmadığı, akıl hastası ise ne zamandan beri hasta olduğu ve bu kişinin davranışları üzerinde etkisini saptama konusunda kesin raporun düzenlenebilmesi için Şener’in gözlem süresinin 3 hafta süreyle uzatılmasına karar verdi.

Yangında evi yanan çiftçi dehşet anlarını gözyaşları içinde anlattı

Kaynak: alinti