Anne kızına mesajlar atan tacizciyi suçüstü yakaladı: Kim olduğunu görünce şoka uğradı!

Yayın tarihi: 22 Şubat 2022 Salı 10:31 am - Güncelleme: 22 Şubat 2022 Salı 5:06 pm

Kızının taciz edildiğini öğrenen anne Anne Sevilay B., adeta bir dedektif gibi tacizciyi yakalamak için plan yaptı. Tacizciyle kızıymış gibi konuşup markete 50 lira bırakmasını isteyen anne, kamera görüntülerinde tacizcinin kim olduğunu gördüğünde şoka uğradı.

Olay, 16 Şubat’ta İzmir’in Menderes ilçesinde yaşandı. Sevilay B., 14 yaşındaki kızı Z.B.’nin son dönemdeki hal ve hareketlerinden şüphelenerek, kızının iki ay boyunca bir tacizci tarafından rahatsız edildiğini öğrendi. Z.B. kendisini rahatsız eden tacizciyi engellemesine rağmen, şüpheli yeni hesaplar açıp taciz etmeyi sürdürdü.

Anne Sevilay B., kızına ‘seni her gün görüyorum’, ‘nereye gittiğini biliyorum’ ve bana çıplak fotoğrafını at’ şeklinde mesajlarla tacizde bulunan kişiyi deşifre etmek için adete bir dedektif gibi tacizcinin izini sürdü.

Kızının sosyal medya hesabından tacizciyle konuşan Sevilay B., plan yaparak “Arkadaşıma borcum var” deyip, tacizciden yakındaki markete bırakması üzere para istedi.

TACİZCİ KARŞI KOMŞUSU ÇIKTI

Parayı istediği markete bırakan şüpheli güvenlik kameralarına takılınca ifşa oldu. Anne Sevilay B., markete gidip görüntüleri izledi ve tacizcinin kim olduğunu öğrendiğinde büyük şok yaşadı.

Görüntülerdeki tacizcinin, evli, bir kız ve bir erkek çocuğu babası karşı komşuları 32 yaşındaki mermer ustası Ali Danacı olduğunu gördü.

SERBEST BIRAKILDI

Sevilay B., öfkeyle komşusunun evine giderek durumu eşine anlattı. Ali Danacı’nın eşi de büyük bir şaşkınlık yaşadı. Güvenlik kamera kayıtları ile mesajlaşmaların ekran görüntülerini alan Sevilay B. durumu polise bildirdi. Olaydan sonra yakalanıp gözaltına alınan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ANNE VE KIZI KORUMA ALTINDA

Anne Sevilay B. ile kızı Z.B, olaydan sonra savcılık tarafından bir ay süreyle koruma altına alındı. Sevilay B., “Ne yaptıysak tacizciye engel olamadık. Engelledikçe yeni sahte hesaplar açıp kızımı taciz etmeyi sürdürdü. Ayrıca bu şüpheli her gün kızımı gördüğünü söyledi. Bu beni daha çok tedirgin etti. Bu yüzden engellemek yerine bu kişiyi nasıl yakalayabilirim derdine düştüm. Böyle bir plan hazırladım. Kızımmış gibi bu sapık ile konuştum. Karşı komşumuz çıktı, bir an önce yakalanmasını istiyorum” dedi.

Taciz ettiği kadının babasını dövüp komşusunu bıçakladı!