Anne değil canavar! Çocukları açlıktan duvar kağıdı yedi

Yayın tarihi: 25 Kasım 2019 Pazartesi 4:30 pm - Güncelleme: 25 Kasım 2019 Pazartesi 4:30 pm

Ukrayna’da sevgilisiyle birlikte yaşayan 25 yaşındaki annenin aç bıraktığı 5 ve 1 yaşındaki çocukları komşuların ihbarının ardından sosyal hizmetler tarafından kurtarıldı.

 

Devletten aldığı yardımın tamamını sevgilisiyle birlikte alkole harcayan kadının çocuklarına kötü davrandığı bildirildi. İstismara uğrayan kız kardeşlerin anneleri tarafından aç bırakıldığı ve kötü yaşam koşullarında bulunduğu tespit edildi.

25 yaşındaki kadının ve sevgilisinin sürekli olarak kavga ettiğini ve çocuklarını ihmal ettiğini kaydeden komşuları durumu sosyal hizmetlere bildirdi. Eve yapılan baskının ardından çocukların çok kötü durumda olduğunu tespit eden yetkililer, küçük çocukları koruma altına alırken, anne ve sevgilisini ise gözaltına aldı.

Komşuları ailenin dairesinden sürekli olarak pis kokular geldiğini ve çocukların ağladığını ifade ederek, 21 Kasım’da şikayette bulundu. Ukrayna’nın Dinopro kentinde görev yapan sosyal hizmet görevlileri aynı gün eve baskın düzenledi ve korkunç manzarayla karşılaştı.

Çocuklar açlıktan evdeki duvar kağıtlarını ve straforları yemeye başlamıştı. İki çocuk da çok bitkin durumdaydı. O durumda dahi şeytani anne çocuklarının çok iyi durumda olduğunu ifade ederek görevlilerin çocuklarını almamasını istedi.

Polis sözcüsü Ludmila Kopylenko şunları söyledi:

Anne ve erkek arkadaşı işsiz. Yaşamak için çocuk parası harcadılar. Çocuklar ayda bir kez uygun şekilde yediler. Anneleri paranın geri kalanını alkolle harcadı.