Anker Soundcore Life Q10 ‘a yakından bakıyoruz

Yayın tarihi: 21 Kasım 2019 Perşembe 10:46 am - Güncelleme: 21 Kasım 2019 Perşembe 10:46 am

Anker Soundcore Life Q10 , ilk etapta göz alıcı bir tasarıma sahip. Plastik ve metal malzemelerin kullanılmasıyla ortaya çıkan ürün, gerçekten güçlü bir görünümde. Kafa bandını ayarlayabiliyor ve uzun süreler rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Tabii bunda kulaklık pedlerinin büyük olması ve kulaklarınızı tamamen sarmasının da payo büyük. Tabii böylece dışarıdaki sesler büyük ölçüde yok oluyor ve yalnızca kulaklıktan gelen seslerle meşgul oluyorsunuz.

Ürünün sol kulaklığında fiziksel olarak güç ve ses tuşları, bunlara ek olarak bir de BassUp özelliğini aktifleştirmeniz için bir tuş var. Bu modu aktifleştirdiğinizde çok daha güçlü bass’larla karşılaşıyorsunuz. Şarj için USB Type-C girişini ve 3.5mm kablo girişini de yine burada görüyoruz. Tabii aramaları cevaplamak için dahili mikrofon da bulunmakta ve iyi bir performansa sahip.

Tasarım detaylarına biraz daha baktığımızda, ürünü kullanmadığınız anlarda içeri doğru katlayarak çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Böylece pek yer kaplamamış oluyor. Boynunuzda taşıdığınız esnada pedleri yana doğru çevirme işlevi ise bu kulaklıkta yok.

Anker Soundcore Life Q10 Wireless Bluetooth kulaklık

Soundcore Life Q10’un 40mm sürücüleri, sertifikalı yüksek çözünürlüklü sesler sunabiliyor. Yani 40KHz’e kadar seslerden söz ediyoruz. Müziklerden videolara, oyunlardan filmlere kadar interaktif dünyanızda en kaliteli sesler sizi bekliyor diyebiliriz.

Ürünü isterseniz kablosuz olarak, Bluetooth 5 bağlantı teknolojisi aracılığıyla kullanın, isterseniz de kutuda gelen kablosunu takarak, kablolu olarak kullanın. Kulaklığı yalnızca 5 dakika hızlı şarj ederek 5 saate yakın bir süre kullanabiliyorsunuz. Tam şarj itibarıyla da yaklaşık 60 saatlik bir dinleme süresi elde ediyorsunuz, ki bu çok iyi.

Dediğimiz gibi, ürünün konforlu bir yapısı var. Dış sesleri büyük ölçüde yalıtıyor ve iyi bir ses kalitesine sahip. BassUp özelliğini de aktifleştirdiğinizde daha derin ve güçlü bass’larla karşılaşıyorsunuz. Rap’ten rock’a, pop müzikten klasik müziğe kadar oldukça geniş bir yelpazede kulaklarınızı şenlendirebilirsiniz.

Keenetic Air ile Unique Whole Home Wi-Fi Sistemi Nasıl Kurulur?