Ankara’da zincirleme kaza… Ölü ve yaralılar var

Yayın tarihi: 20 Aralık 2018 Perşembe 4:02 am - Güncelleme: 20 Aralık 2018 Perşembe 4:02 am

Ankara’da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada kokoreç almak için otomobilini yol kenarına park eden sürücü, bu sırada kontrolden çıkan minibüsün aracına çarpması sonucu öldü.

Ankara’nın Altındağ ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Satılmış Direk idaresindeki minibüs, Babür Caddesi Dr. Sami Ulus Çocuk Hastanesi önünde, seyir halindeki bir otomobil ile park halindeki iki araca çarptı.

Kazada minibüs sürücüsü Direk ile park halinde bulunan otomobilin şoförü Alaaddin Nigar ve aynı araçta bulunan Songül Kara yaralandı.

AĞIR YARALI KİŞİ, HAYATINI KAYBETTİ

Altındağ ilçesinde 4 aracın çarpıştığı zincirleme trafik kazasında ağır ayarlanan Alaettin Nigar, kaldırıldığı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Nigar’ın cenazesi, hastanenin morguna kaldırıldı.

Öte yandan, aynı kazada yaralanan ve durumları iyi olduğu öğrenilen diğer 2 kişinin tedavileri sürüyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.