Ankara’da sanayi sitesinde yangın! İki otomobil yandı

Yayın tarihi: 3 Nisan 2024 Çarşamba 4:10 pm - Güncelleme: 3 Nisan 2024 Çarşamba 5:52 pm

Ankara’da bir sanayi sitesinde çıkan yangın sebebiyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında iki otomobil yandı.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki Hurdacılar Sanayi Sitesi’nde, araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda yangın çıktı  Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle gökyüzünde yoğun duman tabakası oluştu. İhbar üzerine bölgeye Ankara, Etimesgut ve Sincan ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Bölgede park halindeki 2 otomobil de yandı.

İtfaiye ekiplerinin, kentin birçok yerinden görülen yangına müdahalesi sürüyor.

YAVAŞ: HAVDAN MÜDAHALE BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, yangına ilişkin açıklama yaptı. Yavaş, “Ankara İtfaiyesindeki izindeki personel dahil bütün personel yangına müdahale ediyor. Can kaybı yok. Havadan müdahale başladı.” dedi.

29 kişi can vermişti! Yangın faciası sonrası gece kulübünün içi böyle görüntülendi

ANKARA VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği yangınla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Hurdacılar Sanayi Sitesinde atıl lastiklerin yer aldığı açık alanda yangın hadisesi meydana gelmiş, çevredeki hafif metallerin tutuşması ve rüzgarın da etkisiyle yangın bölgedeki işyerlerine sirayet etmiştir. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilmiş olup, söndürme çalışmaları havadan ve karadan tüm hızıyla devam etmektedir.”

HELİKOPTERLE MÜDAHALE

Ankara’daki sanayi sitesinde çıkan yangına helikopterlerle müdahale ediliyor.

Kaynak: AA