Ankara’da havuz ve aquapark olan oteller nerede? Hangi oteller? Nasıl rezervasyon yaptırılır?

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 5:39 pm - Güncelleme: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 5:39 pm

(İLANDIR)

Başkent Ankara, gezilecek tarihi ve doğal güzellikleri, termal tesisleri ile ön plana çıkan bir şehir. Ankara’da hafta sonlarını keyifle geçirebileceğiniz hem sizin hem de çocuklarınızın tatil özlemini unutturacak havuzlu ve aquparklı oteller mevcut. Çocuklu aile otelleri olarak da adlandırılan bu otellerde uygun fiyata konaklama imkanı elde edebilir, çocuklarınız için ekstra ücret ödemeyeceğiniz otelleri tercih edebilirsiniz. Ankara şehir merkezine yakın konumda bulunan bu otellere yazın sıcak günlerinde giderek serinleme imkânı bulabilir, yeni haftaya zinde ve dinlenmiş olarak başlayabilirsiniz. Ankara otelleri arasında termal tesisleri, havuzlu otelleri ve aquparklı otelleri sizler için araştırdık.

ANKARA AKYURT

Ankara’nın sıcak yaz günlerinde çocuklarınızla eğlenceli vakit geçirmek için aquparklı otele ev sahipliği yapan Akyurt bölgesini tercih edebilirsiniz. Açık ve kapalı havuzları, su kaydırakları, spa ve masaj hizmetleri, termal havuzları ile bölgede bulunan oteller misafirlerinden tam puan almayı başarıyor. Bu bölgede bulunan oteller oda kahvaltı konsepti ile hizmet veriyor. Otel olanakları arasında olan ala carte restoranlarda diğer öğünlerinizi alabilirsiniz.

ANKARA KIZILCAHAMAM

Termal tesislerin çoğunlukta olduğu bu bölgede sıcak yaz günlerinde vakit geçirebileceğiniz açık havuzlu oteller de hizmet veriyor. Kızılcahamam otelleri, doğa dostu konseptleriyle de ön plana çıkıyor. Bozkır iklimin hüküm sürdüğü Ankara’da Çam ağaçları içerisinde olan bu otellerde serinleme imkanı bulabilirsiniz. Kızılcahamam otelleri spa ve masaj hizmetleri de vermektedir. Bölgedeki otellerde yarım pansiyon, tam pansiyon gibi farklı seçeneklerde hizmet veren oteller bulunuyor. Bütçenize en uygun olan oteli seçerek kısa bir tatil planlayabilirsiniz.

ANKARA BUNGALOV OTEL TATİLİ

Bungalov otel konseptinin son yıllarda artan popülerliği Ankara ve çevresinde de bu konseptte hizmet veren tesislerin artmasını sağladı. Butik konseptte hizmet veren Ankara bungalov evlerinde genellikle özel havuz imkanı da bulunuyor. Nallıhan, Polatlı ve Kızılcahamam bölgelerinde çoğunlukta olan Ankara bungalov otelleri hafta sonu tatili isteyenlerinde aklına gelen ilk adreslerden olmayı başarıyor. Şehir merkezine yakın konumları sayesinde ulaşımın da kolaylık sağlanması bungalov otellere artı puan kazandırıyor.