Ankara’da bir sürücü polis tarafından tekme tokat dövüldü!

Yayın tarihi: 23 Ocak 2022 Pazar 3:27 pm - Güncelleme: 23 Ocak 2022 Pazar 3:58 pm

Ankara Altındağ’da O.P. isimli sürücü, hızlı araç kullandığı için uyardığı bir şoförle tartıştığı esnada yunus ekibi tarafından dövüldü. O.P., amcasının işlettiği bakkala sığınmak istedi, yeğenini kurtarmak isteyen amca da dayaktan nasibini aldı.

Altındağ’da 20 Ocak 2022’de meydana gelen olayda iddiaya göre, O.P. karşı karşıya geçerken bir araç süratli şekilde önünden geçti ve küçük bir çocuk ezilme tehlikesi yaşadı. O.P. aracın şoförünü uyardı. Bunun ardından O.P. ile şoför arasında tartışma başladı. Tartışmaya, olay yerine gelen Yunus ekibi müdahale etti. Tartışmanın büyümesi üzerine Yunus ekibi O.P.’yi tekme tokat dövmeye başladı.

POLİSLERDEN ‘ŞİKAYETÇİ OLMAYIN’ ‘RİCA’SI!

ANKA’dan Tamer Arda Erşin’in haberine göre, O.P., amcası F.P.’nin işlettiği bakkal dükkanına kaçmaya çalıştı. O.P., dükkana sığınmayı başaramayınca polisler, O.P.’yi dükkanın önünde de dövmeyi sürdürdü. Araya girerek yeğenini kurtarmaya çalışan F.P. de polis şiddetinden nasibini aldı.

F.P. ve O.P., olayın ardından karakola giderek polisler hakkında şikayetçi olmak istedi. Ancak Yunus ekibinin amirinin, F.P. ve O.P.’den şikayetçi olmamaları konusunda ricada bulunduğu bildirildi. Amirin, F.P. ve O.P.’ye, memurları hakkında şikayetçi olmaları halinde kendi aleyhine sonuçlar doğacağını söylediği öne sürüldü. F.P. ve O.P.’nin, AKP Altındağ ilçe yönetiminin de araya girmesiyle şikayetten vazgeçtiği öğrenildi.

TELE 1 yazdı, polis görevden alındı