Ankara’da başsavcıyı tehdit operasyonu! Ülkü Ocakları yöneticisi de gözaltında iddiası

Yayın tarihi: 24 Kasım 2023 Cuma 2:13 pm - Güncelleme: 24 Kasım 2023 Cuma 2:31 pm

Ankara Başsavcılığı, Orhun Haber isimli sosyal medya hesaplarının yöneticisi olduğu öğrenilen 2 isme yönelik soruşturma başlattı. DW Türkçe’de yer alan habere göre; Ülkü Ocakları yöneticisi bir kişi de gözaltına alındı.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş suikastının savcısı ile Ankara Başsavcısını “FETÖ’cü” olmakla suçlayan Orhun Haber isimli sosyal medya hesabına Ankara Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan araştırma sonucunda söz konusu hesabı kullandığı tespit edilen 2 kişi dün gözaltına alındı.

ORHUN HABER AÇIKLAMA YAPTI ÜLKÜ OCAKLARI PAYLAŞTI

Operasyonun ardından Orhun Haber şu paylaşımı yaptı:

“ORHUN HABER, Türk Milliyetçiliği çizgisinde yayın yapan, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, FETÖ ve PKK başta olmak üzere bilcümle vatan hainleriyle mücadeleyi kendine şiar edinmiş, bağımsız, özgür, Türk Devletinden ve Milletinden taraf bir basın kuruluşudur!

ORHUN HABER, büyük bir habere imza atmış, Türk yargısı içinde HAKYOLCU geçinen KRİPTO FETÖCÜLERİ deşifre etmiştir! Korkusuz duruşumuz birilerini çok rahatsız etmiş ki; ORHUN HABER’in kurumsal kimliği hedef alınmaya çalışılmıştır!

Orhun Haber isimli internet sitesi ile isim benzerliği üzerinden söz konusu haberle ilgili alakasız kişiler üzerinden bizimle kurulmak istenen bağ ve bağlantı son derece yanlıştır. Şu an kullandığımız ORHUN HABER isimli X hesabı, tamamen bağımsız ve kurumsal bir haber sayfasıdır. Sosyal medyadaki haberlerden öğrendiğimiz gözaltına alınan kişilerin kim olduklarını bilmemekle birlikte, biz tarafsız haberciliğimize devam ediyoruz.

Bizim kim olduğumuz, yerimiz yurdumuz bellidir! FETÖVARİ taktiklerle baskı kuracağını, bizi susturacağını sanıyorsanız aldanıyorsunuz demektir!
Anlamadıysanız bir kez daha söyleyelim:

ORHUN HABER’in habercilik anlayışında korkulara yer yoktur!

ORHUN HABER, kimseye eyvallah etmez, hak bildiği, hakikat gördüğü doğruları yazmaktan asla geri durmaz!

ORHUN HABER’in mücadelesi; son FETÖCÜ, son PKK’lı terörist Türk Adaletine hesap verene kadar sürecektir!

Buradan çağrımız; başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Adalet Bakanlığı’nın ve FETÖ ile mücadeleye baş koymuş tüm vatan evlatlarının söz konusu iddiaların tespiti için harekete geçmesi, derhal soruşturmanın başlatılarak kripto hainlerin Türk adaletine hesap vermesi için harekete geçmeye davet ediyoruz.”

Orhun Haber’in paylaşımını Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da paylaştı.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir’e “suç uydurma” suçundan dava!

Kaynak: TELE1