Ankara Büyükşehir deposundan jet ski çıktı! Levent Kırca’nın jet ski skeci yeniden gündeme geldi

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2019 Cumartesi 11:51 am - Güncelleme: 6 Temmuz 2019 Cumartesi 11:51 am

Melih Gökçek’in 24 yıl aralıksız büyükşehir belediye başkanlığı yaptığı Ankara Büyükşehir Belediyesi deposunda jet ski bulundu. 31 Mart’tan sonra koltuğunu AKP’li Mustafa Tuna’dan devralan Mansur Yavaş’ın belediyedeki araştırmaları sürüyor. Çok hızlı bir şekilde gündem olan haber sonrasında geçtiğimiz yıllarda aramızdan ayrılan usta oyuncu Levent Kırca’nın jet ski skeci yeniden gündeme geldi.

Levent Kırca, dönemin siyasi yüzlerinden biri olan Tansu Çiller’in basına yansıyan jet ski haberlerinden esinlenerek yaptığı skeç aradan geçen onlarca yılda Türkiye siyasetinde neredeyse hiçbir şeyin değişmediğini kanıtlar nitelikte.

Bu da oldu! Ankara Büyükşehir deposundan jet ski çıktı!

Melih Gökçek’in 24 yıl aralıksız büyükşehir belediye başkanlığı yaptığı kurumun deposunda şimdi de jet ski bulundu. Sözcü’nün haberine göre jet skinin kimin ve ne amaçlı alınıp depoya kaldırıldığı şimdilik gizemini koruyor.

İHALE YOLUYLA SATILACAK

Kuzey Yıldızı Parkı’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait depoda, belediye envanterinde kayıtlı olmayan, kime ait olduğu bilinmeyen jet ski bulundu.
Jet ski’nin kayda alındıktan sonra Melih Gökçek’e tahsis edildiği ortaya çıkıp geri çağrılan cipler gibi, ihale yoluyla satışa çıkarılacağı öğrenildi.