Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ‘koronavirüs’ kararı

Yayın tarihi: 4 Eylül 2020 Cuma 1:24 pm - Güncelleme: 4 Eylül 2020 Cuma 1:24 pm

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, belediyedeki 376 işçinin takip sürecinin devam ettiğini açıkladı. ABB’den yapılan açıklamada ise, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunulan evde temizlik hizmetine pandemi sürecindeki koşullar nedeniyle ara verildiği duyuruldu.

ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde KOVID-19 sebebiyle 376 iş arkadaşımızın takip süreci devam etmektedir” diye yazdı.

Gültekin ayrıca, vatandaşların ve personellerin sağlığı açısından belediyenin tüm birimlerinde ziyaret kısıtlaması uygulaması devam ettiğini hatırlattı.

ABB ise, sosyal medya hesabından engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunulan evde temizlik hizmetine pandemi sürecindeki koşullar nedeniyle ara verildiğini duyurdu. ABB açıklamasında kararın vatandaşların ve personellerin sağlığı için alındığı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı Ankara’nın koronavirüs salgınında ilk sırada bulunduğunu açıklamıştı.