Anıl Kahraman isimli erkek 6 yıl önce boşandığı Neslihan Yılmaz’ı ormanlık alanda öldürdü

Yayın tarihi: 3 Kasım 2020 Salı 10:20 pm - Güncelleme: 3 Kasım 2020 Salı 10:20 pm

Anıl Kahraman isimli erkek, 6 yıl önce boşandığı Neslihan Yılmaz’ı ormanlık alanda boğazından keserek öldürdü. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak itirafta bulunan Anıl Kahraman gözaltına alındı.

Antalya’da Anıl K., 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak 6 yıl önce boşandığı Neslihan Yılmaz’ı  ormanlık alanda öldürdüğünü itiraf etti. Muratpaşa ilçesi Kundu ormanlık alana sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, boğazında kesikler olan Yılmaz’ın hayatını kaybettiği belirledi. Kahraman, eşini çocuklarının velayeti tartışmasında öldürdüğünü söyledi.

Zanlı Kahraman, gözaltına alındı. Yılmaz’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Yılmaz’ın ağabeyi İsmet Yılmaz ise kız kardeşi ile Anıl Kahraman’ın yaklaşık 6 yıl önce ayrıldığını, çocukların velayeti konusunda sürekli tartıştıklarını söyledi.

“SİZİN YAPAMADIĞINIZI BEN YAPTIM”

Anıl Kahraman’ın kız kardeşiyle konuşmak için dün Adapazarı’ndan Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi’ndeki evlerine geldiğini belirten Yılmaz, “Çocukların velayetine ilişkin karar vereceklerdi. ‘Evde konuşun.’ dedim. Çocuklar etkilenmesin diye ‘Yarım saatliğine çıkalım, dışarıda konuşalım.’ dediler. Sonra ne oldu bilmiyorum. Çok üzgünüm. Olayın ardından şüpheli tekrar eve geldi. ‘Sizin yapamadığınızı ben yaptım” ifadelerini kullandı.