Android kullanıcıları Threads uygulamasını Beta sürümünü kurabilecekler

Yayın tarihi: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 8 Temmuz 2023 Cumartesi 10:52 am

Meta geçtiğimiz günlerde Threads uygulamasını sundu ve uygulama fazlasıyla beğenildi. Şimdi ise Beta versiyon geldi.

Android kullanıcıları yakında yeni Twitter rakibi Meta Threads’in yaklaşan beta özelliklerine kısa bir göz atabilecekler. Bir Meta mühendisi, platformda “son teknolojide yaşamayı seven Android kullanıcılarının” uygulamanın bu hafta kullanıma sunulan ve şimdiden Perşembe sabahı 30 milyondan fazla kayıt çeken beta sürümüne kaydolabileceğini duyurdu. Henüz bir iOS beta programından söz edilmiyor.

 

Threads

Android uygulamasındaki beta sürüm bazı merakla beklenen özellikleri sunacak. Bunlar arasında hashtag’ler, doğrudan mesajlar, tam bir web sürümü, kronolojik akış, “takip edilen” bir akış ve Instagram hesabınızı silmeden profilinizi silme yeteneği bulunacak.

İlginizi çekebilir: Android 12 son beta sürümü hazır: Sona iyice yaklaştık

Tabii ki, beta yazılımı genellikle hatalarla birlikte geldiğinden Android kullanıcıları betayı deneyimlemek isterse bazı sorunlarla karşılaşabilirler. Meta’dan bir sözcü, “Yeni özellikler ve hata düzeltmeleri ilk önce Android beta uygulamasına gelecek, ancak bazı hataları da içerebileceğini unutmamak lazım” ifadelerini kullandı. Ayrıca Meta, verilerinizi belki de normalden daha fazla toplayabilir. Davetiyede “Uygulamayı kullanımınızla ilgili belirli veriler toplanacak ve uygulamayı iyileştirmeye yardımcı olmak için geliştiriciyle paylaşılacaktır” yazıyor.

Kendinizi maceracı hissediyorsanız, beta erişimine kaydolabilirsiniz. Bunun için bekleme listesi yok: Android cihazı olan herkes programa girebilir ve gelecekteki derlemeler kullanıma sunuldukça deneyebilir. Platform şimdiden çok sevildi ve Twitter’ı tamamen geride bırakabilir.

Viewsonic LS610WH : Güç adaptörlerine ihtiyaçı ortadan kalkıyor