Among Us PS5’e gelecek

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2021 Salı 8:00 am - Güncelleme: 3 Mayıs 2021 Pazartesi 2:42 pm

Among Us oyun geliştiricisi InnerSloth, Sony ile birlikte, Among Us’ın bu yılın sonunda PlayStation 5 ve PlayStation 4’e geleceğini duyurdu.

Bununla birlikte, pandeminin durumu nedeniyle oyununun konsollarda tam olarak ne zaman yayınlanacağına dair bir onay gelmedi. InnerSloth daha önce Among Us’ın Xbox konsollarında da kullanılabileceğini duyurmuştu. PC için Xbox Game Pass’te de mevcuttur. Popüler oyun ilk olarak 2018’de yalnızca mobil bir oyun olarak piyasaya sürüldü ve insanları evlerine kısıtlayan koronavirüs kaynaklı kilitlenmeler nedeniyle 2020’de büyük popülerlik kazandı.

Among Us

PlayStation blogunda, InnerSloth tarafından onaylanan oyunun PlayStation 5 ve PlayStation 4’de çıkacağı kesinlik kazanmış durumda. Oyunun ne zaman yayınlanacağına dair bir onay yok. Ancak Sony, konsollarındaki Aramızdaki oyuncuların karakter sprite’ları için özel Ratchet & Clank temalı görünüm ve şapka ile birlikte ek bir aksesuarın hediye olarak verileceği duyuruldu.

Among Us birden fazla platformda mevcut olduğundan, platformlar arası oyunu destekliyor olacak. Blog, “Aramızda için planladığımız pek çok güncelleme var ve PlayStation topluluğumuzu yolculuğa çıkarmak için sabırsızlanıyoruz” dedi. Konsollardan ilk olarak Nintendo Switch’e eklendiğini hatırlatalım.

InnerSloth son zamanlarda Among Us‘a birçok yeni özellik ekledi . Oyun, karakter sprite için altı yeni renk, gelişmiş bir sanat stili, yeni toplantı ekranı ve çeşitli hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler alıyor. Geliştiriciler, lobi boyutunu 15 oyuncuya kadar artırmayı planlıyor ve bunu dahil etmek için daha büyük bir toplantı ekranı eklediler. Bununla birlikte, geliştiriciler oyunun sanat stilini geliştirdiler ve büyük ölçüde değiştirmeyeceğini söylediler, ancak gelecekte oyun için animasyonlar oluşturmada arka uç için daha kolay hale geleceğini söylediler.

Lenovo YOGA CC130 Şarj Cihazını tanıttı