Amerikalı turist, otel çalışanını darp etti

Yayın tarihi: 13 Ekim 2021 Çarşamba 1:16 pm - Güncelleme: 13 Ekim 2021 Çarşamba 1:21 pm

Şişli’de otelde kalan Amerikalı turist Edward W. otel çalışanını darp etti.

Amerikalı turist Edward W. önce, kaldığı oteldeki resepsiyonun bilgisayarını kırdı. Otel çalışanı Şenol K. ile tartışmaya başlayan turist, otel içerisinde çalışanı darp etti. Turist, dışarı kaçmaya çalışan otel görevlisini sokakta da darp etmeye devam etti. Otel çalışanlarından Emre B. kavgayı ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Olay yerine gelen polislere de direnen turist, güçlükle polis aracına bindirildi. Amerikalı turist, emniyetteki işlemler sonrası serbest bırakıldı.

‘’ADAM 2 METRE BOYUNDA ZAPT EDİLMİYORDU’’

Otel çalışanı Emre B., turistin uyuşturucu krizine girmiş olabileceğini iddia etti. Emre B. sözlerine şunları ekledi:

“Şenol ağabey bir günlük buraya yardıma gelmişti. O gecenin sabahında, onunla tartışırken gördüm. Ben de tartışmayı ayırmak istedim. Şenol ağabeyin İngilizcesi yoktu, benim vardı. Adamı biraz sakinleştirdim daha sonra kendi dükkanıma geldim. Sonra bağrışmalar başladı. Bir baktım Şenol ağabeyi darp etmeye başlamış. Elinde bir laptop var. Onu kırıp parçalarken kendini kesmeye başladı. Olay dışarıya taşındı, Şenol ağabeyi yerde sürüklenirken, ‘Emre yardım et’ diye bağırdı. Vicdanen rahatsız oldum. Başta ayırmaya çalıştım. Adam 2 metre boylarında zapt edilmiyordu, Amerikan askeriymiş galiba. Ben de ayırırken 3 parmağımı kırmaya çalıştı. O acıyı aldıktan sonra ben de darp etmeye başladım. Ayırma amaçlı gittim ama kendini savunamayacak yaşlı adamı darp ettiğini görünce dayanamadım. Ben de onu darp etmeye başladım. Uyuşturucu krizine girmişti kendisi. Devamlı titriyordu. Ruh sağlığı sanırım yerinde değil. Bir şeyler söylüyorum anlamıyor.”

 

Twitter’da yeni özellik: Kullanıcılar kavgadan önce uyarılacak