Ambulans şoförünü bıçakla yaralayan kadın serbest bırakıldı

Yayın tarihi: 5 Ocak 2023 Perşembe 11:28 am - Güncelleme: 5 Ocak 2023 Perşembe 4:59 pm

Başakşehir’de ambulansın, aracına çarptığını iddia edip ambulans şoförünü yaralayan ve görüntü alan gazeteciye saldıran Zekiye K. adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Başakşehir’de önceki gün özel ambulans ile otomobilin karıştığı trafik kazası sonrası sürücüler arasında tartışma çıktı.

Ambulans şoförü Bayram E. ile otomobil sürücüsü Zekiye K. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Zekiye K. ambulans şoförünü bıçakla kolundan yaraladıktan sonra gazeteciye ‘tacizci’ diye iftira attı.

Zekiye K. daha sonra arkadaşı Çağla N.K. ile olay yerinden uzaklaştı. Kavga görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından çalışma başlatan polis ekipleri, Zekiye K. ve Çağla N.K’yi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin, “tehdit”, “hakaret” ve “kasten yaralama” suçlarından adliyeye sevk edildi.

Ambulans şoförünü bıçaklayan kadın gazeteciye de ‘tacizci’ iftirası attı

ADLİ KONTROL TEDBİRİYLE SERBEST BIRAKILDI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı basın açıklamasında, “Olay sonrası şüpheli Zekiye K. hakkında Silahla Tehdit, Silahla Basit Yaralama ve Hakaret suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından derhal soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli Zekiye K.’nın Silahla Basit Yaralama suçundan Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği tarafından Adli Kontrol Altına alınmasına karar verilmiştir. Soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve sorumlular hakkında yasal gereğine tevessül edilmesi amacıyla tüm işlemler etkin biçimde yapılmaktadır” denildi.

Ambulans şoförünün de şüpheliden şikayetçi olmadığı belirtildi.