Amber Heard’e bir şok daha! Tazminatın iptali başvurusu reddedildi

Yayın tarihi: 14 Temmuz 2022 Perşembe 12:34 pm - Güncelleme: 14 Temmuz 2022 Perşembe 12:34 pm

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp’in skandal bir şekilde boşandığı eski eşi Amber Heard, mahkemeden bir darbe daha yedi. Heard’ün, Johnny Depp’in lehine sonuçlanan 10 milyon dolarlık tazminat kararının iptal edilmesi yönündeki başvurusunu mahkeme reddetti.

Amber Heard ve Johnny Depp aile içi şiddet davasıyla altı hafta boyunca tüm dünyanın gündemine oturmayı başardı. İki oyuncunun da birbirileriyle ilgili iddiaları tüm kamuoyunu şoke etti. Altı hafta süren ve çiftin özel hayatına dair pek çok detayı ortaya döken dava 1 Haziran’da jürinin Depp’in lehine verdiği kararla tamamlandı.

Johnny Depp’in ‘karalama’ suçlamasıyla açtığı davada 10 milyon dolar tazminat ödemeye çarptırılan Amber Heard, kararın iptal edilmesi ya da usulsüz yargılama kararı verilmesi yönünde başvuruda bulundu.

Sputnik’in aktardığına göre, Heard’ün avukatları, aralarında bir jüri üyesinin kimliğinin yanlış tespit edilmiş olması da dahil çeşitli gerekçeler sundu. Başvuruyu reddeden yargıç Penney Azcarate, özellikle jürinin kimliğinin yanlış tespiti konusundaki iddiaların davayla ilgisinin olmadığını, jürinin önyargılı olduğu yönündeki iddianın ise Heard tarafından kanıtlanamadığını belirtti.

Yargıç Azcarate, karar metninde, “Jüri üyesi incelendi, tüm jüri ile birlikte oturdu, tartıştı ve bir karara vardı. Mahkeme’nin elindeki tek kanıt, bu jüri üyesi ve tüm jüri üyelerinin yeminlerine, Mahkemenin talimatlarına ve emirlerine uydukları yönündedir. Bu Mahkeme, jürinin yetkili kararına bağlıdır” ifadelerini kullandı.

Johhny Depp davayı kazandı! Amber Heard 15 milyon dolar tazminat ödeyecek