Amber Heard: Beni yatağa fırlatıp üzerimdeki gece elbisesini yırttı

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2022 Perşembe 11:17 am - Güncelleme: 5 Mayıs 2022 Perşembe 11:17 am

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki dava çiftin geçmişte yaşadıkları iddia edilen şiddeti  gözler önüne sermeye devam ediyor.

Virginia’da görülen davanın dünkü duruşmasında Amber Heard’ün tanıkları konuştu. Bunlardan biri de aile içi şiddet konusunda uzman olan klinik ve adli psikolog Dr. Dawn Hughes oldu. Onun tanıklığı sırasında Amber Heard’ün zaman zaman gözlerini kapadığı, zaman zaman da gözyaşlarına boğulmanın eşiğine geldiği görüldü.

CİNSEL ŞİDDET İDDİASI

Aile içi şiddet konusunda uzman olan Dr. Dawn Hughes, kadınların şiddet içeren bir ilişkiye aslında doğru nedenlerle başladığını ama zaman içinde partnerlerinin değişip dönüştüğünü savundu. New York’ta yaşayan ve çalışan Dr. Dawn Hughes, Amber Heard’ün, eski eşi Depp tarafından kendisine uygulandığını ileri sürdüğü cinsel şiddet örneklerini sıraladı.

YATAĞA FIRLATIP GİYSİLERİNİ YIRTTI

Dr. Hughes, Amber Heard’ün kendisine anlattıklarından yola çıkarak çift arasında yaşananları ifade etti. İleri sürdüğüne göre Johnny Depp alkol ya da uyuşturucu etkisi altındayken Heard ile zorla birlikte olmak istiyordu. Buna göre bir keresinde aşırı alkollü olan Depp, Amber Heard’ü yatağa doğru itti ve üzerindeki gece elbisesini çıkarıp onu ilişkiye zorladı. Hughes’un iddiasına göre bu tür cinsel şiddet örnekleri birkaç kez yaşandı. Uzman doktor, bunların “sevgi dolu” değil, bunlar “Depp’in baskın olduğu anlar” olduğunu söyledi.

‘SENDEN NEFRET EDİYORUM, SENİ ÖLDÜRECEĞİM’ DİYORDU

Depp ile Amber Heard’ün duruşmasında defalarca ayrıntıları gündeme gelen ve çiftin ilişkisinin en kötü anları olduğu belirtilen Avustralya’daki kavga da bir kez daha masaya yatırıldı. Dr. Dawn Hughes, tanıklığı sırasında o olaya da değindi. Amber Heard’ün anlattıklarından yola çıkan Hughes şunları söyledi: “Depp, Heard’e şiddet uygulayıp boğazını sıkarken bir yandan da “Senden nefret ediyorum, seni öldüreceğim” diyordu. Bayan Heard de o dönemde sanki beden ve ruh birliğini yitirmiş gibiydi.”

Amber Heard kürsüde! Johnny Depp’in ilk kez nasıl Tokat attığını ağlayarak anlattı