Amazon Echo Show 8 ve Echo Show 5 gün yüzüne çıktı

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2021 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 13 Mayıs 2021 Perşembe 1:27 pm

Amazon , akıllı ekranlarından ikisini yeniledi. Echo Show 8 ve Echo Show 5’in 2021 baskısı, yükseltilmiş kameralar ve yeni özellikler getiriyor. Ayrıca daha küçük modelin çocuk versiyonunu da duyurdu.

 

Echo Show 8, Amazon’un yeni bir sekiz çekirdekli işlemci ile birlikte geliyor. Yeni yonga seti, görüntülü arama yaparken yeni 13 MP kamera ile kaydırma ve yakınlaştırma gibi bazı yeni özellikler için gereken ek gücü sağlamalıdır. Amazon tava için kamera daha geniş (110 °) görüş alanını yapılmış ve Echo göster 8’in ekranı olduğu gibi dönemez çünkü özelliğini Büyütmek olan Echo gösterisi 10 .

Echo Show 8

Ayrıca biri odaya girdiğinde yapılandırılmış rutinleri açan bir insan algılama özelliği de vardır. Amazon, bu özelliğin kutudan çıkar çıkmaz etkinleştirilmediğini söylüyor. The Verge‘e göre dahil edilen bir diğer özellik, Amazon’un görüntülü sohbet hizmeti için yeni AR efektleridir. Kullanıcılar özel sanal arka planlar ayarlayabilecek ve animasyonlu reaksiyonlar artık ekranı kaplayacak.

 

Echo Show 5 ve Echo Show 5 Çocuk Sürümü

Yeni Echo Show 5‘in artık 2MP kamerası var, ancak Echo Show 8’in kaydırma ve yakınlaştırma özelliğine sahip değil, ancak bir odaya girdiğinizde ışıkları açmak gibi rutinleri etkinleştiren hareket özelliğini alıyor. Amazon şimdi akıllı ekranı beyaz ve siyah(odun kömürünün) yanı sıra yeni bir mavi varyantta sunuyor. Ayrıca fiyatı kalıcı olarak 84,99 dolara düşürdü.

Echo Show 5 Çocuk Sürümü aynı özelliklere sahip ancak arkada çok renkli bir kumaş var. Ayrıca 1 yıllık Amazon Kids Plus hizmetleri ve tüm hasarları kapsayan 2 yıllık garanti ile birlikte gelir. Bu özel sürüm 94,99 ABD dolarıdır. Üç cihazda da mikrofonu / kamerayı kapatmak için kamera kepenkleri ve düğmeleri bulunur.

Hepsi çevrimiçi mağazada stokta yok olarak listelendiği için ne zaman satın alınabileceğine dair henüz bir haber yok.

Çip kıtlığı sanıldığından uzun sürecek