Amazon ’dan evin içine kadar teslimat dönemi

Yayın tarihi: 25 Nisan 2019 Perşembe 11:04 am - Güncelleme: 25 Nisan 2019 Perşembe 11:04 am

Kargocunuzun, evde olmadığınızda kapınızdan geri dönmesine defalarca şahit olmuşsunuzdur. Siz evde olmasanız bile kargonuzun evinizin içine kadar getirildiğini hayal etmek bile büyük bir keyif. Amazon işte tam da böyle bir hizmetle müşterilerine keyifli bir deneyim yaşatmak istiyor.

Yeni sistemin adı Key for Garage olarak geçiyor. Bu sistemde, siz evde olmasanız bile, kargonuz garajınızın içine kadar getiriliyor. Şu an için bu sistem Amazon Prime kullanıcıları tarafından denenebiliyor.

amazon

AmazonPrime üzerinden kayıt olabildiğiniz Key for Garage, bazı şartlar istiyor. Öncelikli olarak garajın Chamberlain veya LiftMaster’ın myQ uyumlu garaj kapısı açıcısına sahip olması gerekiyor. Eğer bu sistemlerle uyumluluk yoksa, Amazon bu konuda da bir çözüme sahip. 50 Dolar karşılığında, bu sistemler garajınızla uyumlu hale getiriliyor.

Amazon; tüm bu hizmetlerle birlikte, artık daha agresif olacağını gösteriyor. Müşteri memnuniyetinde üst sıralarda yer alan şirket, bunu uzun bir süre korumak istiyor. İlerleyen zamanlarda, evin içine kadar teslimat dönemi tüm Dünyada geçerli hale gelebilir.

100 TL hediye çeki veriyor!