Amazon AR uygulaması ne zaman hayata geçecek

Yayın tarihi: 13 Haziran 2022 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 12 Haziran 2022 Pazar 2:42 pm

Şimdi bu teknolojiyi ayaklarınıza kadar genişletti. Şirket, mobil uygulamasında ayakkabıları görselleştirmenize yardımcı olan bir Ayakkabılar için Sanal Deneme özelliği başlattı. Ürün sayfasındaki bir düğmeye dokunun, telefonunuzun kamerasını ayaklarınıza doğru çevirin ve ayakkabıların daha gerçekçi bir ortamda nasıl görüneceğini göreceksiniz.

 

AR modundan çıkmak zorunda kalmadan belirli bir stil için renkleri değiştirebilir ve seçimlerinizi beğenip beğenmediklerini görmek için görüntüleri arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

 

Bu özellik şimdilik yalnızca ABD ve Kanada’daki iOS kullanıcıları için (Android içinse yakında geliyor) kullanılabilir durumda. Görselleştirme seçenekleri de şimdilik yalnızca Adidas, Asics, Lacoste, New Balance, Puma, Reebok ve Superga dahil olmak üzere birçok büyük markanın koşu ve diğer gündelik ayakkabıları ile sınırlı.

Amazon AR

Nike bu listede ne yazık ki yok. Ve hayır, bunu henüz abiye ayakkabılar için kullanamazsınız. Özellik şimdilik, mükemmel topuklu ayakkabıları evinizde otururken deneyip bulmanıza yardımcı olamıyor.

 

 

Yeni Sanal Deneme, elbette ayakkabıların rahat olup olmadığını size söyleyemez, bu da sizi ayakkabılarınızı çevrimiçi almaktan alıkoyabilir. Eh, ayak parmaklarını sıkıyorsa tharika bir tarz bulmanın ne anlamı var? Bununla birlikte, araç hala çevrimiçi alışveriş gezileri için faydalı. Ayakkabı tercihlerinizi biliyorsanız, mağazaya gitmeye gerek kalmadan veya ürün fotoğraflarına bel bağlamadan ideal ayakkabınızı bulabilirsiniz.

Battlefield 2042 ilk sezonu 9 Haziran’da başlıyor