Amazon 75 bin kişiye iş verecek

Yayın tarihi: 21 Nisan 2020 Salı 8:33 am - Güncelleme: 21 Nisan 2020 Salı 8:33 am

Yeni virüs salgını dünya genelinde piyasaları son derece olumsuz etkiledi. Fakat buna rağmen Amazon 75 bin kişiyi işe alacak.

Amazon 75 bin kişiye iş verecek. Her kuruluş diğerleri gibi büyük zorluklar yaşamıyor. Hatta kimilerinin daha fazla kar elde etmeye başladığı bile görüldü. Ciddi bir talep ile karşı karşıya olan kuruluşlar yeni işe alımlar gerçekleştiriyor. Bunlardan birisi de Amazon şirketi oldu.

Online ticaret alanında en büyük at koşturan şirketlerden birisi olarak bilinen Amazon bu sefer doğru bir karar verdi. Birçok şirket işçi çıkartma faaliyetleri yürütürken, Amazon Bunun tam tersini yapma kararı aldı.

Amazon

İnsanların daha az temas etmek için dışarıya çıkmadığı günümüz dünyasında her şey için online sipariş verilebiliyor. Yediğimiz küçük peynir türlerinden büyük otomotiv sanayisine kadar her şey fabrikalardan insanlara bir şekilde ulaştırılıyor. Normal şartlarda marketlerden ya da çeşitli satış noktalarından alınan bu ürünler, artık online sektöre kaydı.

Online platformların en az %60 oranında büyüdüğü günümüz koşullarında, Amazon şirketi de bundan payını aldı. Sadece ABD içerisinde değil aynı zamanda dünya genelinde de büyük bir yükseliş kaydeden şirket, yeni çalışanlara ihtiyaç duyuyor. Amazon tarafından yapılan çağrı ile 75 bin kişinin işe alınacağı duyuruldu. İşgücü piyasasında düşüş yaşanan günümüz koşullarında bu rakam oldukça iyi. Talep edilen çalışanların önemli bir bölümü depo işçisi olacak. Sizce böyle bir ortamda Amazon tarafından 75 bin kişinin alınması ne tür sonuçlar doğurur?

Realme 6i inceleme. Uygun fiyata güncel Android çözümü